Στολίδια από χαρτάκια για cupcakes

Στολίδια από χαρτάκια cupcakes

Για τα στολίδια από χαρτάκια cupcakes θα χρειαστούμε:

– χαρτάκια cupcakes σε σχέδια που μας αρέσουν

– κόλλα

-σπάγγο/κορδέλα

Ακολουθεί βιντεάκι με την κατασκευή.

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες

Παίρνουμε τα χαρτάκια μας και ξεκινάμε διπλώνοντάς τα στη μέση με το σχέδιο να βρίσκεται εσωτερικά και από την εξωτερική πλευρά να φαίνεται η άσπρη επιφάνεια. Υπολογίζουμε περίπου 20 χαρτάκια για το κάθε στολίδι αν και αυτό το βρίσκουμε και στην πορεία.

Πάντα χρησιμοποιώ κόλλα σιλικόνης για πιο γρήγορα και σταθερά αποτελέσματα όμως αν δεν έχουμε χρησιμοποιούμε υγρή κόλλα και θα χρειαστεί να περιμένουμε να στεγνώσει καλά ανάμεσα στα στάδια της κατασκευής μας.

Στολίδια από χαρτάκια για cupcakes 1

Πως κολλάμε τώρα τα χαρτάκια μας για να βγει αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία. Στο πρώτο στάδιο βάζουμε κόλλα σαν γράμμη στη μέση σε όλα τα χαρτάκια μας τόσο στο εσωτερικό τους μέρος. Αφού στεγνώσουν φτιάχνουμε πάλι δυο γραμμές με κόλλα στην εξωτερική επιφάνεια αυτή τη φορά, μια στο πάνω μέρος και μια στο κάτω και τοποθετούμε τα χαρτάκια το ένα πάνω στο άλλο.

Αφου εχουν στεγνώσει καλά ενώνουμε τα δύο άκρα της κατασκευή μας ώστε να δημιουργήσουμε μια μπάλα. Αν χρειαστεί να συμπληρώσουμε χαρτάκια είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνουμε. Προσθέτουμε κόλλα στο εσωτερικό της μπάλας μας, κολλάμε τον σπάγγο ή την κορδέλα μας και στη συνέχεια σταθεροποιούμε τα δύο άκρα της κατασκευής μας. Το πρώτο μας στολίδι είναι έτοιμο.

Καλές δημιουργίες!

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδαςblog

pinterest & instagram & youtube

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *