Χριστουγεννιάτικες κάρτες με κουμπιά

Χριστουγεννιάτικες κάρτες με κουμπιά

Σίγουρα όλοι έχουμε κουμπιά που μας έχουν ξεμείνει ή από ρούχα που δεν χρησιμοποιούμε πια. Πάμε να τα αξιοποιήσουμε και να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες με κουμπιά. Ακολουθεί βίντεο στο τέλος της ανάρτησης.

Θα χρειαστούμε:

– διάφορα χαρτόνια

– κουμπιά

– μαρκαδόρους

– κόλλα & ψαλίδι

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες

Κόβουμε τα χαρτόνια μας σε διάφορα μεγέθη. Μπορούμε να φτιάξουμε ευχετήριες κάρτες ή μικρότερα καρτελάκια που θα συνοδεύουν τα χριστουγεννιάτικα πακέτα μας με το όνομα του αποστολέα/ παραλήπτη.

Με ένα μαρκαδόρο τραβάμε γράμμες διαφορετικού μήκους στην επιφάνειά μας ανάλογα πάντα με το μέγεθος στο οποίο δουλεύουμε. Στην άκρη κάθε γραμμής κολλάμε τα κουμπιά διαφορετικού μεγέθους (αν υπάρχουν) και ζωγραφίζουμε με έντονο μαρκαδόρο τα φιογκάκια μας ακριβώς από πάνω τους.

Αν υπάρχει νήμα/ σπάγκος/ κορδέλα μπορούμε να φτιάξουμε μικροσκοπικά φιογκάκια και να τα κολλήσουμε και αυτά. Φυσικά αν θέλουμε προσθέτουμε γκλίτερ σε κάποια σημεία της κατασκευής μας. Για λάμψη εμείς χρησιμοποιήσαμε τους μαρκαδόρους Decor metallic της Giotto. Γράφουμε το κείμενό μας και η κατασκευή μας είναι έτοιμη να την αξιοποιήσουμε όπως θέλουμε.

Καλές δημιουργίες!

Χριστουγεννιάτικα βιβλία

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδαςblog

pinterest & instagram & youtube

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *