Το αγόρι που έφερε το χιόνι

Το αγόρι που έφερε το χιόνι

Εκδόσεις Μάρτης

Ο Κουίν ζει σε μια πόλη με πλακόστρωτους δρόμους, πύργους και ψηλές σκεπές ζούνε χιλιάδες κάτοικοι πολύ βιαστικοί. Με την οικογένειά του μένουν σε ένα παγκάκι όμως κανείς δεν τους προσέχει.

Ένα βράδυ το μικρό αγόρι ανακαλύπτει μια γυάλινη μαγική σφαίρα που μέσα της βλέπει την πόλη που ζει αλλά και τον ίδιο να κάθεται στο παγκάκι. Σαν κουνάει τη χιονόμπαλα το χιόνι πέφτει απαλά και σκεπάζει την πόλη. Το επόμενο πρωί ο Κουίν σαν ξυπνήσει δεν πιστεύει στα μάτια του. Όλα γύρω είναι ντυμένα στα λευκά!

Το χιόνι έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων και ξαφνικά ο ένας βοηθάει τον άλλον, βρίσκουν χρόνο, κουβεντιάζουν και μοιράζονται. Τα παιδιά παίζουν όλα μαζί και κάνουν έλκηθρο στο λόφο. Όσο κουνάει το αγόρι τη σφαίρα του, τόσο η μαγεία συνεχίζεται και η καλοσύνη απλώνεται παντού. Όμως ο χειμώνας δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα και αυτό ανησυχεί πολύ τον Κουίν για το πως θα είναι η ζωή του από εδώ και πέρα. Όμως ή αλλαγή ήρθε για να μείνει.

Μια συγκινητική ιστορία για την φιλία, την αλληλεγγύη και τη σημασία της προσφοράς. Όλα αυτά μαζί είναι η μαγεία της ζωής!

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδαςblog

pinterest & instagram & youtube

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *