Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές

Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές

Εκδόσεις Μίνωας

Ένα βιβλίο γεμάτο δοκιμασμένες στην πράξη συμβουλές για περισσότερα από 100 προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών που απασχολούν συχνότερα τους γονείς.

– Εθισμός στις συσκευές με οθόνη

-Επιθετική συμπεριφορά και εκφοβισμός

-Ξεσπάσματα θυμού

-Αντιζηλία ανάμεσα στα αδέλφια

-Λέει ψέματα /Αντιμιλάει

– Δοκιμάζει τα όρια των γονιών

-Αρνείται να πάει για ύπνο

-Δεν κάνει τα μαθήματά του

-Άγχος αποχωρισμού

– Συμπεριφορά σε δημοσίους χώρους

-Απαιτητικότητα και απειλές

-Κακοί τρόποι

Σε αυτό το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο βιβλίο, οργανωμένο έτσι ώστε να είναι εύχρηστο και κατανοητό, αναλύονται τα συμπτώματα, οι αιτίες, τα προληπτικά βήματα και οι πρακτικές λύσεις όλων των προβλημάτων.

βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούς

Πιο συγκεκριμένα θα μάθουμε πώς να μετατρέπουμε κάθε είδους φυσιολογικές αλλά και εκνευριστικές καθημερινές συμπεριφορές του παιδιού μας σε θετικές στιγμές που μπορούν να του διδάξουν κάτι χρήσιμο και να το καθοδηγήσουν έτσι ώστε να γίνει υπεύθυνο , να μάθει να προσαρμόζεται, να δείχνει σεβασμό και να έχει την ικανότητα να βρίσκει λύσεις.

Ωστόσο είναι αναμενόμενο, φυσιολογικό και απόλυτα κατανοητό να νιώθει μερικές φορές λυπημένο, θυμωμένο ή ανήσυχο και μερικές φορές κατευθύνει αυτόν τον θυμό ή την απογοήτευση σ’ εμάς που δεν το αφήνουμε να κάνει αυτό που θέλει όταν το θέλει.

Ένας πολύτιμος οδηγός που μπορεί να βοηθήσει όλους τους γονείς να χτίσουν θετικές σχέσεις με τα παιδιά τους, διδάσκοντας ενσυναίσθηση και διαλλακτικότητα. Με αυτόν τον τρόπο θα ενθαρρύνουν την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά των παιδιών, θα μειώσουν το στρες και το άγχος τους και θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την άριστη ψυχική και σωματική τους ανάπτυξη.

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδαςblog

pinterest & instagram & youtube

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *