Ο φίλος μου

Ο φίλος μου

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Το μικρό αλεπουδάκι ένα βράδυ την ώρα του φαγητού ρώτησε αν μπορούσε να φέρει έναν φίλο του στο σπίτι για να παίξουν. Όλοι απόρησαν και μίλησαν για τη στενότητα του σπιτιού και τα πολλά αδέρφια. Ο μικρούλης όμως επέμενε και υποσχέθηκε ότι θα έπαιζαν έξω. Έτσι την άλλη μέρα ο φίλος του ήρθε και έπαιξαν χαρούμενοι ένα σωρό παιχνίδια. Η οικογένειά του όμως ήταν τρομοκρατημένη και μόλις ο φίλος του έφυγε μάλωσαν πολύ το μικρό κουνέλι.

Ύστερα τον πήγαν για εξέταση στον οφθαλμίατρο πιστεύοντας ότι δεν έβλεπε καλά. Γιατί όλα αυτά; Γιατί απλούστατα ο φίλος του ήταν αλεπουδάκι! Μα κι ο γιατρός όμως ήταν μια αλεπού και ο μπαμπάς και η μαμά ξανατρόμαξαν. Ο γιατρός όμως τους φέρθηκε τόσο καλά που τα κουνελάκια τον συμπάθησαν και όλοι εφοδιάστηκαν με γυαλιά. Με αυτά τα γυαλιά άρχισαν όλοι να βλέπουν ” πολύ καλά” και έκαναν πολλούς φίλους και διαφορετικούς από αυτούς.

παιδικά βιβλία

Μια ωραία ιστορία που μιλάει για την διαφορετικότητα με χιούμορ. Εξηγεί πόσο τα στερεότυπα και οι ταμπέλες που έχουμε στο μυαλό μας, μας εμποδίζουν να γνωρίσουμε πραγματικά και να αποδεχτούμε όποιον δεν μας μοιάζει.

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδαςblog

pinterest & instagram & youtube

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *