Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο 

Φύλλα δραστηριοτήτων για την εκμάθηση των αγγλικών στην προσχολική ηλικία

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο

Φύλλα δραστηριοτήτων για την εκμάθηση των αγγλικών στην προσχολική ηλικία

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Από 4 ετών

Η εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας στο πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου εστιάζει στον προφορικό λόγο, τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι και σε βιωματικές δραστηριότητες που συνδέονται με τα υπόλοιπα γνωστικά αντικείμενα.

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται διαθεματικές, ευχάριστες δραστηριότητες που υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στην πρώτη τους επαφή με την αγγλική γλώσσα. Περιέχει πάνω από 200 λέξεις, εικονογραφημένες και θεματικά ταξινομημένες και πάνω από 60 δραστηριότητες για την εμπέδωση του λεξιλογίου (παρατήρησης, λογικών συσχετισμών, ζωγραφικής κ.ά.). Επίσης διαθέτει ακουστικά αρχεία με το λεξιλόγιο και το υλικό των δραστηριοτήτων, αυτοκόλλητα που ενισχύουν τη διαδραστική μάθηση.

Ένα χρήσιμο εργαλείο για γονείς και εκπαιδευτικούς βασισμένο στη θεματολογία και τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για την εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας στο Νηπιαγωγείο. Για να ακούσει το παιδί την αγγλική προφορά των λέξεων και των φράσεων θα χρειαστεί να σκανάρετε τα QR codes που θα βρείτε στο βιβλίο, με την κάμερα της συσκευής (κινητού, τάμπλετ κ.ά.) ή με τη χρήση κάποιας εφαρμογής QR code reader/scanner.

Δείτε το εδώ το βιβλίο

βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούς

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδαςblog

pinterest & instagram & youtube

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *