Γιρλάντα από χάρτινα κοχύλια

Γιρλάντα από χάρτινα κοχύλια

Για την γιρλάντα από χάρτινα κοχύλια θα χρειαστούμε:

– λευκό χαρτόνι (κατά προτίμηση)

– μεγάλα πομ πομ/ πέρλες

– ξυλομπογιές/ κηρομπογιές/ νερομπογιές

Σχεδιάζουμε σε ένα φύλλο χαρτί τα κοχύλια μας εάν θέλουμε να πειραματιστούμε με το σχέδιο. Αν δεν θέλουμε σας έχω αρχείο στο τέλος της ανάρτησης για να το χρησιμοποιήσετε ως πατρόν.

Παίρνουμε ένα λευκό χαρτόνι και το διπλώνουμε στη μέση. Από εκεί θα ξεκίνήσουμε να σχεδιάζουμε το κοχύλι μας ώστε αν το κόψουμε αυτό θα ανοιγοκλείνει και θα μοιάζει με κάρτα. Αφού κόψουμε την επιθυμητή ποσότητα αναλαμβάνουν τα παιδιά να τα χρωματίσουν. Οι νερομπογιές και οι ξυλομπογιές είναι υλικά τα οποία εύκολα κανείς μπορεί να περάσει το ένα χρώμα μέσα στο άλλο για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

καλοκαιρινές δραστηριότητες

Στην εξωτερική πλευρά της κατασκευής μας μπορούμε να κολλήσουμε κάποια υλικά της αρεσκείας μας. Εμείς για παράδειγμα κολλήσαμε μικρά πομ πομ και στρας. Στη συνέχεια ανοίγουμε την κατασκευή μας και στο κέντρο της περίπου κολλάμε ένα μεγάλο πομ πομ ή μια μεγάλη χάντρα ή πέρλα.

Γιρλάντα από χάρτινα κοχύλια 2

Στο τέλος κολλάμε και σταθεροποιούμε όλα τα κοχύλια μας με λίγο σπάγκο ή κορδέλα και είμαστε έτοιμοι να στολίσουμε το δωμάτιο των παιδιών μας ή τη βεράντα μας.

Αχιβάδα αρχείο

Καλές δημιουργίες!

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδαςblog

pinterest & instagram & youtube

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *