Παιδί σε κρίση

Παιδί σε κρίση

Πως να το αντιμετωπίσουμε και να το βοηθήσουμε

Εκδόσεις Ψυχογιός

Το βιβλίο ” παιδί σε κρίσηείναι αποτέλεσμα μιας συνάντησης ανάμεσα σε μια μαμά τεσσάρων παιδιών που έγινε ψυχολόγος και σε μια εικονογράφο μαμά δυο παιδιών. Μαζί και διασταυρώνοντας τις απόψεις, τις ευαισθησίες και τις εμπειρίες τους προσκαλούν κάθε γονιό να αλλάξει οπτική για να κατανοήσει το παιδί του.

Το βιβλίο αυτό προτείνει μια διαδρομή. Στα 5 πρώτα κεφάλαια βρίσκουμε τα κλειδιά κατανόησης και δράσης για να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις της καθημερινής ζωής. Στο έκτο κεφάλαιο καλεί τον αναγνώστη να δει τη θέση του ως γονέας σε μια μακροπρόθεσμη προοπτική, να επανεξετάσει ορισμένα θεμελιώδη στοιχεία που είναι απαραίτητα για την πορεία του ως γονέα θαρραλέου και αποφασισμένου.

Ο αναγνώστης μπορεί λοιπόν να ανοίξει το βιβλίο και να το διαβάσει από την αρχή έως το τέλος ή να επιλέξει να το συμβουλευτεί για κάποιο συγκεκριμένο θέμα χωρίς να χρειάζεται να διατρέξει όλο το περιεχόμενο

Οι συγγραφείς μας παρακινούν να προσαρμόσουμε τις συμβουλές στη δική μας οικογενειακή κουλτούρα με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη και διατήρηση των σχέσων με τα παιδιά μας.

Βρείτε το βιβλίο εδώ

βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούς

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδαςblog

pinterest & instagram & youtube

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *