La Roche-Posay - Anthelios

La Roche-Posay – Anthelios

Η σειρά Anthelios της Roche-Posay προσφέρει προϊόντα υψηλής αντιηλιακής προστασίας ευρέος φάσματος για το ευαίσθητο δέρμα ενηλίκων και παιδιών, με πρωτοπρωτοποριακές υφές, ειδικά σχεδιασμένες για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ανάγκη. Τα αντιηλιακά είναι πολύ ανθεκτικά στο νερό, στον ιδρώτα και στην άμμο και δεν τσούζουν στα μάτια. Βοηθούν επίσης στην πρόληψη του οξειδωτικού στρες, που προκαλείται από την υπέρυθρη ακτινοβολία και τη ρύπανση.

La Roche-Posay - Anthelios

ANTHELIOS ECO-CONSCIOUS DP LOTION SPF50+

Αντηλιακά σώματος εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και με πολύ υψηλή προστασία για παιδιά και ενήλικες. Η νέα οικολογική συσκευασία που περιλαμβάνει 75% λιγοτερο πλαστικό, περιέχει χαρτόνι που προέρχεται απο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι πιστοποιημένο απο τις FSC ή PEFC. Είναι υποαλλεργικό καθώς είναι κατάλληλο για αντιδραστικό δέρμα, με τάση δυσανεξίας στον ήλιο.

αντηλιακά anthelios

ANTHELIOS SPRAY DERMO PEDIATRIC SPF50+

Παιδικό αντηλιακό σπρέι που παρέχει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος στο ευαίσθητο παιδικό δέρμα και είναι κατάλληλο για το δέρμα με τάση αλλεργίας στον ήλιο. Δεν έχει λιπαρή και κολλώδης υφή, είναι λεπτόρευστο, δεν αφήνει λευκά υπολείμματα και ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και το προστατεύει από τον ήλιο.

ANTHELIOS BABY LOTION DERMO PEDIATRIC SPF50+

Αντηλιακό για το ευαίσθητο δέρμα των βρεφών. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, παρέχει πολύ υψηλή προστασία στην ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Κατάλληλο επίσης για δέρμα δυσανεκτικό στον ήλιο και δέρμα με τάση ατοπίας.

ANTHELIOS FAMILY SPRAY SPF50+

Αντηλιακό πολύ υψηλής προστασίας, για όλη την οικογένεια. Εύχρηστη συσκευασία, απλώνεται εύκολα, είναι ανθεκτικό στο νερό, προστατεύει και ενυδατώνει χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια.

Τα αντηλιακά μπορείτε να τα βρείτε με -37% έκπτωση στο cosmospharmacy

Καλό καλοκαίρι!

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδαςblog

pinterest & instagram

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *