παιδικά βιβλία

Βρες με!

Εκδόσεις Ψυχογιός

Η παιδική σειρά βιβλίων ” Βρες με! ” είναι από τις πιο αγαπημένες των πιο μικρών παιδιών και την δουλεύω αρκετά χρόνια. Πάντα ο ενθουσιασμός των μικρών αναγνωστών είναι μεγάλος. Καθώς γυρίζουν και ανοίγουν τις σελίδες ξεπετάγονται τρισδιάστατες εικόνες που κερδίζουν ακόμα και τα παιδιά που δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τα βιβλία. Τα ρυθμικά μικρά κειμενάκια κάνουν την ανάγνωση ενδιαφέρουσα, αναπτύσσοντας το λεξιλόγιο των παιδιών. Πιο κάτω θα δούμε ένα ένα τα βιβλία της σειράς συγκεντρωμένα για να μην ψάχνετε.

Τα τρακτέρ

Μαζί με τον αγρότη τον Αρίστο, τη γατούλα Ραμόνα, το σκιάχτρο και τη Φλώρα, κάνουμε βόλτα στο αγρόκτημα και ανακαλύπτουμε κρυμμένα ζωάκια και 5 διαφορετικά τρακτέρ.

Τα κατοικίδια ζωάκια

Ο Μελένιος το αρκουδάκι παίζει κρυφτό με τους φίλους του στον κήπο. Ανακάλυψε και εσύ που κρύβονται τα ζωάκια και τι έκπληξη τους έχει ετοιμάσει στο τέλος το αρκουδάκι μας!

Ο Ωκεανός – Οι πεταλούδες

βρες με

Πως μεταμορφώνεται μια μικρή κάμπια σε μια ωραία πεταλούδα; Σήκωσε τα παραθυράκια και δες τον κύκλο ζωής της πεταλούδας μέσα από τις πέντε τρισδιάστατες σελίδες του βιβλίου!

Ανακαλύπτουμε τα ζώα που κρύβονται στον απέραντο ωκεανό ανοίγοντας τα παραθυράκια και διαβάζοντάς ρυθμικά στιχάκια για τα θαλάσσια οικοσυστήματα!

επιστροφή στην αρχική

βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούςπαιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *