Ήχοι και μελωδίες

Ήχοι και μελωδίες

Μουσικά βιβλία γνώσεων

Εκδόσεις Δεσύλλας

Ήχοι και μελωδίες περιλαμβάνονται σε αυτά τα δύο εξαιρετικά βιβλία που θα δούμε πιο κάτω, με πλούσια και υπέροχη εικονογράφηση που συνοδεύει κείμενα γεμάτα πληροφορίες για τους μικρούς αναγνώστες και τους λάτρεις της μουσικής!

Ο κόσμος της μουσικής

Ο κόσμος της μουσικής

Mπες στο λεωφορείο μας για μια περιοδεία όπου θα γνωρίσουμε εννέα αγαπημένα είδη μουσικής από όλο τον κόσμο!

Μαζί θα επισκεφθούμε έναν στάβλο όπου παίζουν κάντρι μουσική, θα χορέψουμε σ’ ένα υπαίθριο σάλσα πάρτι καθώς και Ροκ εν Ρολ σε ένα καφέ. Θα τραγουδήσουμε σε μια ροκ συναυλία και θα λικνιστούμε στον αργό ρυθμό της Ρέγκε μουσικής σε μια παραλία και άλλα πολλά!

Όποτε θέλουμε, πατάμε όπου υπάρχει νότα και ακούμε ένα αγαπημένο μουσικό κομμάτι, για να γνωρίσουμε καλύτερα το συγκεκριμένο μουσικό είδος. Κι αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, στο τέλος του βιβλίου θα βρούμε όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τα μουσικά όργανα, αλλά και την επιρροή που είχε το κάθε μουσικό είδος στη μόδα και την κουλτούρα της εποχής!

Βρείτε το βιβλίο εδώ

μουσικά βιβλία γνώσεων

Ο κόσμος του μπαλέτου

Σε λίγο η αυλαία θα σηκωθεί! Κάθισε αναπαυτικά στη θέση σου για να παρακολουθήσεις εννέα διάσημα μπαλέτα!

Στην πρώτη γνωριμία μας με το μπαλέτο, θα ανακαλύψουμε μαζί τη μαγεία του Ονείρου Kαλοκαιρινής Nύχτας, τις θλιμμένες μελωδίες της Λίμνης των Kύκνων και άλλα πολλά!

Όποτε θέλουμε, πατάμε όπου υπάρχει νότα και ακούμε ένα απόσπασμα από κάποιο αγαπημένο μουσικό κομμάτι, για να γνωρίσουμε καλύτερα το συγκεκριμένο μπαλέτο.

Κι αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, θα διαβάσουμε προσεκτικά όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τις πόζες του μπαλέτου, την ιστορία κάθε παράστασης, αλλά και τα μουσικά όργανα που ερμηνεύουν τις μελωδίες!

Βρείτε το βιβλίο εδώ

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούς

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *