Τα μνημεία του κόσμου

Τα μνημεία του κόσμου

Εκδόσεις Ψυχογιός

Από 5 ετών

Τα μνημεία του κόσμου έρχονται σπίτι μας μέσα σε αυτό το βαλιτσάκι που περιέχει ένα βιβλιαράκι με πληροφορίες για τα πιο γνωστά μνημεία σε όλο τον κόσμο, ένα οβάλ παζλ με 200 κομμάτια καθώς και 32 κομμάτια με τα μνημεία και τις βάσεις τους που θα τοποθετηθούν πάνω στο χάρτη-παζλ που θα γίνει τρισδιάστατο!

Στο πέρασμα χιλιετιών, οι άνθρωποι δημιούργησαν μνημεία εκπληκτικής ομορφιάς, τα οποία έχουν γίνει σύμβολα εθνών και πολιτισμών και αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Πύργοι, κάστρα, αμφιθέατρα, αρχαίες πυραμίδες και μοντέρνοι ουρανοξύστες έχουν να αφηγηθούν μια συναρπαστική ιστορία ως αιώνιοι μάρτυρες της ανθρώπινης ευφυΐας.

Τα μνημεία του κόσμου

Θα ανακαλύψουμε τα μνημεία στην Ευρώπη και αναμεσά τους τον Πύργο του Άιφελ, το Μπιγκ Μπεν και την Ακρόπολη. Στην Αφρική θα μάθουμε για τις Πυραμίδες, για το Τζαμί Κουτούμπια και για την αρχαία πόλη Τιμπουκτού. Περνάμε στην Ασία όπου στα βάθη της ερήμου της βρίσκεται μια πόλη η Πέτρα, θα δούμε το Ανάκτορο Ποτάλα που βρίσκεται στο Θιβέτ και φυσικά το Ταζ Μαχάλ ένα θαυμάσιος και επιβλητικός τόπος αναπαύσεως. Συνεχίζουμε με την Αμερική και το διάσημο Άγαλμα της Ελευθερίας, την πιο εντυπωσιακή κρεμαστή γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ αλλά και το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή. Τέλος στην Ωκεανία θα απολαύσουμε τη μοναδική αρχιτεκτονική της Όπερας του Σίδνεϊ!

παιδικά βιβλία γνώσεων

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *