το πιο καταπληκτικό πράγμα στον κόσμο

Το πιο καταπληκτικό πράγμα στον κόσμο

Εκδόσεις Λιβάνη

Ηλικία 4+

Μια μέρα ένα κορίτσι παρέα με τον σκύλο της, που είναι ο καλύτερός της φίλος αποφασίζει να φτιάξει “το πιο καταπληκτικό πράγμα στον κόσμο”. Ξέρει ακριβώς πως θα είναι και πως ακριβώς θα δουλεύει. Συγκεντρώνει άχρηστα υλικά και πιάνει δουλειά.

το πιο καταπληκτικό πράγμα στον κόσμο

Μετρά, καρφώνει, σφίγγει βίδες, πριονίζει, του αλλάζει σχήματα και αναπροσαρμόζει. Όμως πάντα κάτι δεν πάει καλά. Για να το φτιάξει είναι τελικά πιο δύσκολο απ’ όσο νόμιζε. Τα παρατάει λοιπόν και πάει μια βόλτα απογοητευμένη.

Στην επιστροφή της βρίσκει στη σειρά όλα τα λάθος πράγματα που είχε φτιάξει και διαπιστώνει πως υπάρχουν κομμάτια που είναι απολύτως σωστά. Έτσι με προσοχή και υπομονή δουλεύει προσεχτικά το νέο της δημιούργημα.

Μια ιστορία για παιδιά που τους αρέσει να δημιουργούν πράγματα από διάφορα υλικά, που δοκιμάζουν και παλεύουν να πραγματοποιήσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους και παρόλο που απογοητεύονται δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους. Ακόμα και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο μπορεί να γίνει το πιο σπουδαίο αρκεί να έχεις πλάι σου ένα φίλο.

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *