Απο-συνδεδεμένη οικογένεια

Απο-συνδεδεμένη οικογένεια

Εκδόσεις Δεσύλλας

Ηλικία 6+

Το βιβλίο Απο-συνδεδεμένη οικογένεια είναι μια ιστορία από τη σκοπιά ενός σκύλου που μας κάνει να σκεφτούμε την αλόγιστη χρήση των οθονών και τι αντίκτυπο έχουν στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους γύρω μας.

Η συνταγή της ευτυχίας είναι να είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας, με τον εαυτό μας και με τη φύση!

Ένα κόκερ σπάνιελ, ο Κούκι απέκτησε ένα φθινοπωρινό πρωινό μια οικογένεια που έχει τρία παιδιά, τον Σεζάρ, τον Νικολά και τη Ζορζέτ. Και ναι ήταν ο πιο ευτυχισμένος από όλους τους σκύλους. Ένα πρωινό στο σπίτι τους καταφτάνει η γιαγιά με κινητό, κονσόλα και τάμπλετ για τα παιδιά. Η χαρά τους είναι απερίγραπτη όμως η καθημερινότητα του Κούκι αλλάζει.

Απο-συνδεδεμένη οικογένεια

Ξαφνικά κανείς δεν παίζει μαζί του και κανείς δεν τον πάει βόλτα. Μέχρι και οι μεγάλοι φαίνεται να έχουν ξεχάσει την ύπαρξή του. Κανένας δεν κουνιέται από τη θέση του. Είναι όλοι σαν υπνωτισμένοι και εντελώς αποσυνδεδεμένοι από την πραγματικότητα.

Ο καημένος Κούκι δοκιμάζει ένα σωρό κόλπα για να τους τραβήξει την προσοχή τους αλλά τίποτα δεν πιάνει. Ένα απόγευμα βγαίνει μόνος του βόλτα…Το επόμενο πρωί όλοι ψάχνουν με αγωνία τον σκύλο και τελικά τον βρίσκει η γιαγιά και τον επιστρέφει σπίτι. Η γιαγιά είναι τρομερή και έχει απίθανες παιχνιδοϊδέες και όρεξη για επιτραπέζια παιχνίδια και έτσι οι οθόνες ξεχνιούνται για λίγο.

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *