Οδός Χριστουγέννων

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ηλικία 3+

Η οδός Χριστουγέννων είναι χιονισμένη και στολισμένη. Τη διασχίζουμε λοιπόν και ανακαλύπτουμε πίσω από τα παραθυράκια πως τα ζωάκια προετοιμάζονται για τις γιορτές. Στολίζουμε το δέντρο, τυλίγουμε χριστουγεννιάτικα δώρα, λέμε τα κάλαντα και διαβάζουμε γιορτινές ιστορίες.

Ψήνουμε μπισκότα, ετοιμάζουμε γλυκά, ζωγραφίζουμε και κάνουμε κατασκευές. Περνάμε από το ζαχαροπλαστείο, το καπελάδικο, το βιβλιοπωλείο, το παιχνιδάδικο αλλά και από το κατάστημα με τα χριστουγεννιάτικα είδη για τα τελευταία ψώνια.

Στην πίσω πλευρά του βιβλίου ξετυλίγεται ένα ακόμα γιορτινό χιονισμένο τοπίο με ζωάκια να κάνουν έλκηθρο, πατινάζ, που αγοράζουν ζαχαρωτά, που τραγουδούν και κάνουν τις γιορτινές τους αγορές.

Αυτό το εντυπωσιακό βιβλίο-ακορντεόν διπλής όψης θα ενθουσιάσει τα παιδιά! Η ιστορία ξεδιπλώνεται έμμετρα μέσα από διασκεδαστικά παραθυράκια, πάνω σ’ ένα υπέροχο γιορτινό σκηνικό, που θα στολίζει όμορφα το δωμάτιό τους ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Επίσης μπορεί να αποτελέσει το τέλειο φόντο για τα γιορτινά μας παιχνίδια κάνοντας αναπαράσταση με φιγούρες πως περνάμε τις γιορτές.

επιστροφή στην αρχική

χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες 

χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *