Ο γάτος των Χριστουγέννων

Ο γάτος των Χριστουγέννων

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Από 3 ετών

Ο γάτος των Χριστουγέννων, ο Αφράτος ,είναι του Αι-Βασίλη ο γάτος! Είναι χαδιάρης,φουντωτός και υπναράς. Φέτος ήθελε να καθίσει στο έλκηθρο δίπλα στον Άγιο Βασίλη και να τον βοηθήσει να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά.

Είχε σκεφτεί λοιπόν να βοηθήσει τον Άγιο στις δουλειές του την παραμονή των Χριστουγέννων όμως τον πήρε ο ύπνος. Σαν ξύπνησε όρμησε με φόρα στο εργαστήρι του και έκανε ένα σωρό ζημίες και ο Αϊ-Βασίλης τον μάλωσε. Απογοητευμένος χώθηκε σε ένα κουτί παιχνιδιών για να ξεκουραστεί και για να σκεφτεί πως θα έπρεπε να δράσει.

Όταν ξύπνησε συνειδητοποιεί ότι πετάει ήδη με το έλκηθρο σαν δώρο τυλιγμένος. Κάποια στιγμή το έλκηθρο προσγειώνεται σε μια σκεπή. Ο Αϊ-Βασίλης κατεβαίνει να αφήσει τα δώρα και πλησιάζουν το έλκηθρο δύο κλέφτες που ήθελαν όλα τα δώρα δικά τους. Ο Αφράτος αρπάζει την ευκαιρία και έγινε ο ήρωας που έσωσε τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών. Ένα όμως δώρο περίμενε και τον ίδιο σαν επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ο γάτος των Χριστουγέννων

Διασκεδαστική ιστορία, γραμμένη σε έμμετρο στίχο, με πρωταγωνιστή τον Αφράτο γάτο, καταφέρνει να μας κάνει να συμπαθήσουμε αυτό το σκανταλιάρικο κατοικίδιο του ‘Αγιου Βασίλη!

επιστροφή στην αρχική

χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες 

χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *