Το φαρδύ πουλόβερ

Το φαρδύ πουλόβερ

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Από 4 ετών

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων και κύριος Αρκούδος βρίσκει στη σοφίτα το φαρδύ πουλόβερ της γιαγιάς του. Ό,τι πρέπει για τον χειμώνα! σκέφτεται. Το πουλόβερ όμως του είναι κυριολεκτικά τεράστιο, κι έτσι κόβει κομμάτια και δίνει το μαλλί που περισσεύει στη γειτόνισσά του.

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων και κύριος Αρκούδος βρίσκει στη σοφίτα ένα πουλόβερ της γιαγιάς του. Ό,τι πρέπει για τον χειμώνα! σκέφτεται. Το πουλόβερ όμως του είναι πολύ μεγάλο, κι έτσι κόβει κομμάτια και δίνει το μαλλί που περισσεύει στη γειτόνισσά του. Αυτή με τη σειρά της φτιάχνει γκέτες και το υπόλοιπο μαλλί το χαρίζει στη φίλη της, που φτιάχνει μια κουβέρτα… Το μαλλί αλλάζει χέρια, και ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή όσων το μοιράζονται.
 
Τα παιδιά βλέπουν πως το μαλλί γίνεται ολοένα και λιγότερο αλλάζοντας χέρια. Παρόλα αυτά αξιοποιείται από τους κατόχους του, που νιώθουν ευγνωμοσύνη όταν το λαμβάνουν.

Αυτή με τη σειρά της φτιάχνει γκέτες και το υπόλοιπο μαλλί το χαρίζει στη φίλη της, που φτιάχνει μια κουβέρτα… Το μαλλί αλλάζει χέρια, και ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή όσων το μοιράζονται.

Το φαρδύ πουλόβερ

Τα παιδιά βλέπουν πως το μαλλί γίνεται ολοένα και λιγότερο αλλάζοντας χέρια. Παρόλα αυτά αξιοποιείται από τους κατόχους του, που νιώθουν ευγνωμοσύνη όταν το λαμβάνουν. Ένα πανέμορφο βιβλίο για την σημασία της φιλίας αλλά και της ικανότητας να μοιραζόμαστε.

επιστροφή στην αρχική

χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες 

χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *