Ο Πολικός Αστέρας

Ο Πολικός Αστέρας

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Ο Πολικός Αστέρας είναι ένα βιβλίο που αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας ανάγνωση. Ένα βιβλίο που μαθαίνει στα παιδιά ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνουν αυτό που κάνουν οι άλλοι. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ένα με τη μάζα αλλά να έχουμε τη δική μας πορεία και την δική μας σκέψη. Ας μην ξεχνάμε ότι ο καθένας μας είναι διαφορετικός και ίσως έχει διαφορετική πορεία στη ζωή του. Σημασία έχει ο δρόμος που θα διαλέξουμε να μας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Ένα αγοράκι, λοιπόν, ξεκινάει ταξίδι με το μυαλό του γεμάτο ερωτήσεις για τον κόσμο γύρω του, υπάρχουν όμως τόσα μονοπάτια να ακολουθήσει κάνεις τόσες πινακίδες που δείχνουν πού να πας. Αποφασίζει λοιπόν να πάρει το μονοπάτι που ακολουθούν οι περισσότεροι ώσπου αισθάνεται όλο και πιο έντονα ότι έχει χαθεί. Τότε είναι που ανακαλύπτει τον δικό του Πολικό Αστέρα που γίνεται πυξίδα του και του δείχνει το δικό του δρόμο.

Ένα ακόμα υπέροχο βιβλίο που με μια εύστοχη αλληγορία περιγράφει το ταξίδι της ζωής και για το πώς να βρει κανείς τον δρόμο του σ’ αυτήν. Μακάρι όλοι να βρούμε τον Πολικό μας Αστέρα.


επιστροφή στην αρχική

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

παιδικά βιβλία

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *