Φθινοπωρινά φύλλα δραστηριοτήτων

Φθινοπωρινά φύλλα δραστηριοτήτων

Μια ιδιαίτερη αγάπη έχω για αυτή την εποχή. Μου αρέσουν τα χρώματα, τα φύλλα που πέφτουν και προσφέρεται για ωραία ροφήματα. Όμως άλλο ξεκίνησα να σας πω και άλλα γράφω. Στη σημερινή ανάρτηση θα βρείτε φθινοπωρινά φύλλα εργασίας για να δουλέψουμε με τα παιδάκια μας ταυτόχρονα με το σχολείο ή για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας!

Φθινοπωρινά φύλλα δραστηριοτήτων

Τα χαλάκια μέτρησης είναι ιδανικά για να μάθουν οι μικρότεροι της παρέας να μετράνε. Εκτυπώνουμε το αρχείο και το παιδί διαλέγει το χαλάκι που του αρέσει. Σε ένα δοχείο συγκεντρώνουμε κουμπάκια, πομ πομ, φασόλια κτλ και τοποθετούμε τις αντίστοιχες ποσότητες στο κάθε τετραγωνάκι.

Φθινοπωρινά φύλλα δραστηριοτήτων

Εκτυπώνουμε το αρχείο το οποίο περιλαμβάνει: μία δραστηριότητα όπου τα παιδιά με βάση τον ήχο του γράμματος κυκλώνουν τις αντίστοιχες εικόνες και άλλα δύο φύλλα που ενώνουν τις εικόνες με το αντίστοιχο αρχικό γράμμα από το οποίο ξεκινά η λέξη. Έτσι τα βοηθάμε να αναγνωρίσουν τα γράμματα και τον ήχο τους.

Φθινοπωρινά φύλλα δραστηριοτήτων!

Εκτυπώνουμε το αρχείο που αποτελείται από δυο φύλλα που τα παιδιά χρωματίζουν τόσα κουτάκια όσες και οι συλλαβές της κάθε λέξης και άλλα δύο φύλλα που συμπληρώνουν τα γράμματα που λείπουν.

Δεν θα μπορούσε να λείπει υλικό για τις πρώτες μας μαθηματικές πράξεις με αριθμούς και ποσότητες ώστε τα μαθηματικά να γίνουν παιχνίδι!

Εδώ θα βρείτε το αρχείο

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *