Επιτραπέζιο παιχνίδι με αριθμούς

Επιτραπέζιο παιχνίδι με αριθμούς

Το επιτραπέζιο παιχνίδι με αριθμούς είναι από desyllas games και ανήκει στην κατηγορία ”τα νησάκια της γνώσης”. Περιλαμβάνει το ταμπλό με σπίνερ και καρτελάκια με αριθμούς και ποσότητες.

Αν είναι η πρώτη μας επαφή με αριθμούς ξεκινάμε με την πρώτη δεκάδα και ενώνουμε τα καρτελάκια με αριθμούς και ποσότητες και σταδιακά φτάνουμε μέχρι τον αριθμό 20.

Άλλος τρόπος για αναγνώριση των αριθμών είναι να τοποθετήσουμε ανοιχτά όλα τα καρτελάκια με τους αριθμούς μπροστά στο παιδί και εκείνο γυρνώντας το σπίνερ να βρίσκει το καρτελάκι με τον αντίστοιχο αριθμό και να το αφαιρεί από την ομάδα.

Επιτραπέζιο παιχνίδι με αριθμούς

Τώρα θα σας πω πως παίξαμε εμείς το επιτραπέζιο. Τοποθετήσαμε όλα τα καρτελάκια με τους αριθμούς στη μέση. Κάθε μία με τη σειρά της γυρνούσε το σπίνερ και όποιο αριθμό μας έδειχνε, τον τοποθετούσαμε μπροστά μας. Αν μας τύχαινε αριθμός που τον είχε μία από εμάς χάναμε τη σειρά μας και έπαιζε η επόμενη μέχρι να τελειώσουν όλα τα καρτελάκια. Τέλος μετρούσαμε πόσα καρτελάκια είχαμε και αυτή που είχε τα περισσότερα κέρδιζε!

Αντίστοιχο παιχνίδι αλλά με ζάρι θα βρούμε και στη σειρά ”εξυπνούλης”

Δείτε εδώ το επιτραπέζιο

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *