Η Τίλντα προσπαθεί ξανά

Η Τίλντα προσπαθεί ξανά

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ηλικία 3+

Συγγραφέας: Τομ Περσιβάλ

   Η μικρούλα Τίλντα ήταν χαρούμενη, ζώντας όπως της άρεσε με τους φίλους, τα βιβλία και τα παιχνίδια της.

Η Τίλντα προσπαθεί ξανά

Μια μέρα όμως όλα άλλαξαν και ο κόσμος αναποδογύρισε. Αυτό δυσκόλευε πολύ την Τίλντα και έχασε το κέφι της. Δεν ήθελε να παίζει με τους φίλους της, δεν ήθελε να κάνει τίποτα και ήταν λυπημένη.

βιβλία για τα συναισθήματα

Σε μια βόλτα της παρατήρησε μια αναποδογυρισμένη πασχαλίτσα. Η πασχαλίτσα προσπαθούσε με όλη της τη δύναμη να γυρίσει ίσια, ώσπου τα κατάφερε και πέταξε. Αυτό ήταν ένα σπουδαίο μάθημα για τη μικρή μας φίλη. Από τότε πήρε απόφαση να προσπαθεί να κάνει ό,τι προηγουμένως την ευχαριστούσε και μέρα με τη μέρα τα κατάφερνε να κάνει τη ζωή της καλύτερη. Ήταν αποφασισμένη, αν δεν κατάφερνε κάτι, να προσπαθεί ξανά και ξανά.

βιβλία για τα συναισθήματα

   Συμβαίνει πολλές φορές στη ζωή μας να υπάρχουν δυσκολίες. Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε. Όταν αγωνιζόμαστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, η ζωή μας γίνεται καλύτερη και πιο χαρούμενη. Και κάποια στιγμή χαμογελάμε ξανά.

  Μια αισιόδοξη και εμψυχωτική ιστορία που θα βοηθήσει τα παιδιά να πιστέψουν στον εαυτό τους, να αποκτήσουν θετική στάση απέναντι στη ζωή και να μην απογοητεύονται όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες. 

 Δείτε εδώ

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *