Οι μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι

Εκδόσεις i-write.gr

Από 4 ετών

Ο Πάρης και η μικρότερη αδερφή του η Ρίτα έχουν ένα μυστικό!
Όταν ήρθαν οι καλοκαιρινές διακοπές, έμειναν στο σπίτι του παππού τους για αρκετές μέρες και συνέβη κάτι πολύ παράξενο! Ενώ ερευνούσαν το σπίτι, ανακάλυψαν ένα δωμάτιο κρυφό. Μέσα σ’ αυτό βρήκαν τη μυστική βιβλιοθήκη του παππού τους. Όμως, μόλις άνοιξαν το πρώτο βιβλίο, δεν θα πιστέψετε τι έγινε! Μπήκαν οι ίδιοι μέσα σε αυτό και βρέθηκαν κοντά σε πλάσματα θαυμαστά και ταξίδεψαν σε χώρες μακρινές.


Μέσα σ’ ένα καλοκαίρι έγιναν σπουδαίοι εξερευνητές!

μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι

Θα σας ταξιδέψουν και εσάς στους τόπους που επισκέφθηκαν και θα σας γνωρίσουν σε όλα τα πλάσματα που ζουν εκεί. Κι όλα αυτά μέσα από τα μαγικά βιβλία. Είστε έτοιμοι να γίνετε κι εσείς εξερευνητές; 

Ρεαλιστικά ζώα από όλον το κόσμο ζωντανεύουν πάνω στις σελίδες και κινούνται!  Αυτή τη φορά οι μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι. Θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, γνωρίζοντας όμορφα και παράξενα ζώα της άγριας φύσης.

Ρεαλιστικά ζώα από όλον το κόσμο ζωντανεύουν πάνω στις σελίδες και κινούνται!

μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι

Αυτή τη φορά οι μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι. Θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, γνωρίζοντας όμορφα και παράξενα ζώα της άγριας φύσης.


Ποιος είναι ο βασιλιάς των ζώων; Ποιο είναι το μεγαλύτερο και ποιο το ψηλότερο ζώο της τροπικής σαβάνας; Με ποιο ζώο συγγενεύει η γάτα και το άλογο; Θα μάθουμε, ακόμα, αν ζούνε μόνα τους ή σχηματίζουν κοπάδι, τι τους αρέσει να τρώνε και πώς προστατεύουν τον εαυτό τους από τα άλλα ζώα. Επίσης, θα γνωρίσουμε την ιδιαίτερη συμπεριφορά τους σε νερό και σε ξηρά. Ποιο ζώο είναι προϊστορικό και ποιο μιλάει σαν τον παππού των μικρών μας ηρώων;

Ελάτε κι εσείς να εξερευνήσουμε την άγρια ζωή μέσα από το μαγικό βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας.

μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *