Θα είμαι πάντα κοντά σου

Θα είμαι πάντα κοντά σου

Εκδόσεις Παρισιάνου

Από 2 ετών

Το μικρό αρκουδάκι ξυπνάει αναστατωμένο μέσα στη νύχτα και τρέχει στο κρεβάτι της μαμάς αρκούδας. Εκείνη, μολονότι κουρασμένη και πολύ νυσταγμένη, το ακούει με προσοχή και, καθώς το σφιχταγκαλιάζει, το καθησυχάζει και του προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται…

«Μαμά, θα είσαι μαζί μου κι όταν έχει δυνατές αστραπές και κεραυνούς;

«Ναι, αρκουδάκι μου. Θα καθόμαστε αγκαλιά μπροστά στο τζάμι και θα βλέπουμε τα όμορφα σχέδια που δημιουργούν στον ουρανό. Κοιμήσου τώρα».

«Κι όταν φυσάει δυνατά ο άνεμος;»

«Τότε, αρκουδάκι μου, θα βάζουμε απαλή μουσική και θα χορεύουμε μαζί, μέχρι να σταματήσει ο δυνατός άνεμος. Κοιμήσου τώρα».

Θα είμαι πάντα κοντά σου

Ένα πολύ τρυφερό και συγκινητικό παραμύθι που γράφτηκε με πολύ αγάπη από μια μαμά. Απευθύνεται σε παιδάκια προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και αναφέρεται στους φόβους που αισθάνονται. Μερικοί από αυτούς όπως το άγχος του αποχωρισμού για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι δυνατοί θόρυβοι, τα άγρια ζώα και το σκοτάδι, απασχολούν τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους. Οι φόβοι αυτοί, είτε είναι πιο ήπιοι είτε είναι πιο έντονοι, θεωρούνται φυσιολογικοί. Έτσι τα μικρά παιδιά πρέπει συνηθίσουν την ύπαρξή τους και φυσικά είναι σημαντικό να τους μοιράζονται με τους γονείς τους.

Επίσης εκτός από τους φόβους το βιβλίο αναφέρεται στην αληθινή, την απέραντη και παντοτινή μητρική αγάπη. Η μαμά θα είναι πάντα εκεί για να προστατεύει τα παιδιά της και να διώχνει μακριά κάθε φόβο τους. Θα είναι πάντα εκεί για να τα ακούει! Έτσι χτίζεται μια μοναδική σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης! Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν υπέροχες δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδάκια. Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψουν τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι, ειδικά οι μαμάδες. Είναι το πρώτο βιβλίο της Σωτηρίας Μπιλιανού, της δικής μας Μylittleworld.gr!

 Καλοτάξιδο Σωτηρία μου!

Θα είμαι πάντα κοντά σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *