Η ιστορία μια τρύπας

Η ιστορία μιας τρύπας

Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Ηλικία 3+

Η ιστορία μιας τρύπας είναι…μια περίεργη ιστορία ομολογώ!

Μια μέρα ο μικρός Τσάρλι βρίσκει μια τρύπα. Μια τρύπα όλη δική του! Τη μαζεύει χαρούμενος και τη βάζει στο τσέπη του. Όμως συνειδητοποιεί ότι μια τρύπα δεν μπορεί να μείνει για πάντα μέσα στην τσέπη του. Κανείς άλλωστε δεν θέλει μια τρύπια τσέπη που όλα πέφτουν από μέσα; Όταν την έβαλε στην τσάντα του, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα!

Έτσι, προσπάθησε να βρει κάποιον άλλον για να την δώσει. Δεν την ήθελε όμως κανένας. Για κανέναν δεν ήταν χρήσιμη αυτή η τρύπα. Μέχρι που…την αφήνει εκεί που την βρήκε. Και τότε, αυτός για τον οποίο ήταν χρήσιμη η τρύπα από την αρχή, την βρίσκει ξανά .

Ένα πολύ όμορφο βιβλίο με διδακτικό περιεχόμενο, το οποίο μαθαίνει στα παιδιά ότι δεν υπάρχουν χρήσιμα και άχρηστα πράγματα. Κάτι που ίσως είναι άχρηστο για εσένα ίσως είναι χρήσιμο σε κάποιον άλλο.

Η πλούσια εικονογράφηση του βιβλίου βοηθά πολύ στην εξάσκηση της παρατηρητικότητας των παιδιών. Ο ιδιοκτήτης της τρύπας ακολουθεί το μικρό Τσάρλι σε κάθε σελίδα του βιβλίου και έτσι τα παιδιά μπορούν να τον αναζητήσουν στις εικόνες.

επιστροφή στην αρχική

παιδικά βιβλία

δραστηριότητες & χειροτεχνίες

εκτυπώσιμο υλικό

προϊόντα φροντίδας

blog

pinterest & instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *